A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott ajánlatok érdekében, valamint kényelmi, illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módja a “Beállítások” feliratra kattintva módosíthatók. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra. Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztató-ban található.

Menü

VOREL Hidraulikus húzató készlet - 10t

Ár:
96.204 Ft + ÁFA ( 122.179 Ft )

Profi, hidraulikus húzató/nyomató készlet széleskörű műhelymunkákhoz tervezve. Az összeszerelések, lemezmegmunkálás és hasonló feladatok során szükséges jelentős húzó-nyomó erőt biztosító hidraulikus eszköz.

A készülék emelésre, nyújtásra, terjesztésre, hajlításra, kiegyenesítésre és húzásra alkalmas.

Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szállítási információk - expressz szállítás
Menny.:db

Leírás

VOREL Hidraulikus húzató készlet - 10t

Profi, hidraulikus húzató/nyomató készlet széleskörű műhelymunkákhoz tervezve. Az összeszerelések, lemezmegmunkálás és hasonló feladatok során szükséges jelentős húzó-nyomó erőt biztosító hidraulikus eszköz.

A készülék felhasználható összeszerelésnél és lemezmegmunkálásnál, illetve olyan munkák elvégzéséhez, amelyek jelentős statikus erők alkalmazását igénylik.

A hidraulikus rendszer felszerelése és használata:

- Csatlakoztassa a szivattyútömlőt a hengercsatlakozóhoz úgy, hogy a csatlakozóanyát a menetre csavarja. Ellenőrizze, hogy az anyát megfelelően meghúzta-e.

- Az óramutató járásával megegyező irányban zárja le a leeresztő szelepet.

- A szivattyú karját felfelé és lefelé mozgatva szabályozza a nyomást. Néhány pumpálás után a szelepmozgató működni kezd.

Nyomáscsökkentéshez forgassa el a szelepet az óramutató járásával ellentétesen.

Amikor a leeresztő szelep kinyílik, a szelepmozgató automatikusan visszatér nyugalmi helyzetbe.

Ne szerelje szét a nyomás alatt álló hidraulikus rendszert.

A szivattyú bármilyen helyzetben használható, függőleges és vízszintes helyzetben is. Amikor a készülél függőleges helyzetben van, a tömlővédőnek mindig lefelé kell mutatnia.

Az olajszint ellenőrzése:

A készülékben lévő olajszint ellenőrzéséhez állítsa függőleges helyzetbe, tömlővel lefelé. Nyissa ki a leeresztő szelepet. Csavarja le a légtelenítő szelepet, vegye le az olajmérő pálcát, és olvassa le az olajszintet. Szükség esetén javítsa az olajszintet úgy, hogy az olaj az indikátor teljes sík felületét lefedi. A gépet a gyárban hidraulikaolajjal töltötték meg. Csak a megfelelő típusú olajat használja. Ajánlott az L-HL-46 HYDROL hidraulikaolaj szimbólummal ellátott olaj használata.

Köszülék légtelenítése:

A készülék hidraulikus rendszerének légtelenítéséhez állítsa függőleges helyzetbe úgy, hogy a tömlő lefelé nézzen. Nyissa ki a leeresztő szelepet. Csavarja le a légtelenítő szelepet, és távolítsa el az olajmérő pálcát. Végezzen néhány teljes löket a szivattyú karjával. Zárja le a leeresztő szelepet, helyezze be az olajszint-kijelzőt és zárja le a leeresztő szelepet.

A csomag tartalma:

- hidraulikus készülék

- henger

- hosszabbító csövek 4 db

- elosztópofák

- kerek kupak

- lapos kupak

- hengeres vonóhorog

- dugattyúhorog

- réselt sapka

- V-típusú kupak

- gumi kupak - "dugaszoló" csatlakozó

Paraméterek

Cikkszám 80412
Összekötő tömlő mérete 13" /16-20UNEF
Maximális terhelés 10 t
Dugattyú lökethossz 150 mm
Üzemi nyomás 620 bar
Súly 35,4 kg

Hasonló termékek