A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott ajánlatok érdekében, valamint kényelmi, illetve statisztikai célból weboldalunk cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módja a “Beállítások” feliratra kattintva módosíthatók. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "Elfogadom" gombra. Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztató-ban található.

Menü

Szalagfűrész megbízhatósága

Szalagfűrész megbízhatósága

Szalagfűrész használata fémdarabolás, méretregyártás esetén nem mindig volt egyértelmű alkalmazási technológia. Elődjét, a keretes fémfűrészgépeket az elmúlt 20-25 évben váltották ki, szinte már teljesen. Az elmúlt évtizedek rohamos fejlődésének köszönhetően mára pedig akár teljesen automatizált szalagfűrész gépsorok teszik lehetővé a fémalapanyagok nagy mennyiségű feldolgozását és méretre vágását.

Modern fémipari szalagfűrész gépek teszik hatékonyabbá, gyorsabbá és egyszerűbbé minden fémipari gyártás folyamatát, de akár az otthoni barkácsolást, például egy kerti kapu összeállítását is. Mai kornak megfelelő szerszámgépek használatával sokkal egyszerűbben, gyorsabban és pontosabban kivitelezhetők még egyszerűbb feladatok is.

Szalagfűrész minden igényre

Fémipari szalagfűrész tekintetében rendkívül széles kinálattal, nagy tapasztalattal rendelkező szerviz háttérrel és alkatrészellátással, valamint különböző szakmai kihívások megoldásával, tanácsokkal tudjuk segíteni Megrendelőink hatékonyabb gyártását, működését és beruházásait. Számos referenciával rendelkezünk országszerte, melynek köszönhetően egyre több helyen ismerik meg cégünket, valamint az általunk nyújtott előnyöket. Az Alapjárat.hu online hírmagazin napokban egy beszámolót tett közzé, melyben szerszámgép webáruházunk fémipari szalagfűrész kínálatára, valamint a szervizháttér és garancia megbízhatóságára hívja fel mindenki figyelmét.

Szalagfűrész garancia és szerviz

Mindenki számára fontos tényező egy fémszalagfűrész vásárlása esetén a garancia és a későbbi alkatrész- és szerviztámogatottság. Megbízható gyártás elengedhetetlen alap pillére ez, hiszen a gép meghibásodása esetén kapacitás kiesés, időveszteség, majd szerviz költségek keletkeznek. Ezek minimalizálására kell törekedni egy új fém szalagfűrész vásárlása esetén.

Az általunk forgalmazott szalagfűrész gépekre kivétel nélkül 1 év gyártói garancia biztosított. Ez idő alatt történő meghibásodás esetén Vásárló ingyenes javításra/alkatrészcserére jogosult. A garancia idő leteltével kivétel nélkül minden gyártónk hosszú éveken keresztül (5-10-15-20 év) biztosítja az alkatrészutánpótlást, így igény esetén minden alkatrész beszerezhető akár sokéves szalagfűrész modellek esetén is.

 

Szalagfűrész kínálatunk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Bátran keressen kínálatunk között, kérdés esetén pedig ne habozzon felkeresni ügyfélszolgálatunkat emailben, vagy telefonon keresztül. Kollégáink készséggel fogadják megkeresését.